Бившият треньор на ЦСКА - София Саша Илич е близо до подпис с гръцкия Атромитос,

...
Бившият треньор на ЦСКА - София Саша Илич е близо до подпис с гръцкия Атромитос,
Коментари Харесай

Бивш треньор на ЦСКА между младежки национали и гърци

Бившият треньор на ЦСКА - София Саша Илич е покрай автограф с гръцкия Атромитос, настояват медиите в Гърция. Клубът е без ментор селд раздялата с Крис Коулмън. На " Тумба " срещу ПАОК тимът бе воден от Йоргос Коракакис, а в този момент се чака на пейката на Атромитос да застане Илич.

Сърбинът има опит в гръцката лига като състезател. Той пристигна в АЕЛ през януари 2009 година чартърен от Залцбург и напусна през лятото на същата година, като изигра 18 мача, вкара 1 гол и направи 2 асистенции.

Причината за това е, че резултатите, реализирани от Душан Джорджевич не са приемливи, откакто „ орлите “ изгубиха с 1:9 от младежите на Англия в Нотингам преди броени дни. Илич към този момент един път е работил в националния тим на Сърбия, като той е бил помощник на Драган Стойкович. 

Кариерата на 46-годишният управител стартира от Чукарички през август 2021 година Въпреки че това беше първият му професионален опит като треньор, той ги изведе до 3-то място в Сърбия след локалните колоси Цървена звезда и Партизан. В 27 мача той имаше единствено 4 провали и класира тима за присъединяване в Лигата на конференциите.

През лятото на 2022 година той мина в ЦСКА - София, като бе близо да изведе отбора до купата, само че остана на 1 точка зад Лудогорец. Сърбинът бе уволнен от " Армията " при започване на актуалната акция след загубата от Сепси в Лигата на конференциите и оттогава е без тим.
 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР